Föreläsare

Boka föreläsare

Socialt entreprenörskap i sin ädlaste form med inslag äventyrlighet.

Följ med på en hisnande resa med kulturkrockar, mod, glädje och äventyr i Danas resa mot missionen ”Transformera Uganda till ett av Afrikas renaste länder

Utifrån en tillfällighet fångade Dana en tanke och händelse som utvecklades till unikt projekt inom social hållbarhet Projektet riktar sig mot barn och unga i Kampala/ Uganda där skolan utgör en viktig plattform för spridning av kunskap samt hållbar infrastruktur över tid.

Med små resurser och ett outtröttligt arbete har Dana skapat ett unikt program som tusentals barn i Kampala har genomgått. Hälsa, renlighet är i fokus och målet är att dessa barn skall få med sig kunskap i tidig ålder och involvera hela familjen för att skapa högre livskvalité.

Föreläsare motivation

Dana är generös i sin personlighet och vill gärna sprida budskapet ”Dont think just do it ” och inspirera andra till att utmana och utveckla sina entreprenörs drömmar. I boken ”Min Visionära resa från Sverige till Uganda” ”Dont think just do it ” berättar Dana om sina strategier och principer kring att vara social entreprenör. Dana lyfter fram konkreta exempel samt lärdomar som vikten av att ladda om vid rätt tillfälle för att kunna komma vidare i sitt entreprenörskap /drömmar/ idéer.

Nu har du/ni möjlighet att ta del av Danas unika resa som Social entreprenör på ett personligt plan via föredrag, föreläsningar och inspirerande seminarier, workshops.

Inspirerande föreläsare

  • YOUR ADVENTURE IS WAITING Don’t Overthink – Just do it – ACT. Ett personligt äventyr kommer att förmedlas  och stegen hur och vad jag gjorde för att nå ditt jag är i dag. Kanske du kommer att ta nya steg efter denna stund!
  • Developing A New Africa- DANA. Storyn om hur detta projekt startade och vad vi gör.
  • QIGONG – Föreläsning med Prova-på och kurser anordnas. Kinesisk läkekonst som jag själv använt i 20 år!

Letar du efter en föreläsare?

Skicka bara ett meddelande till mig!