föreläsare

Inspirationsföreläsare

Inspirationsföreläsare. Är du på jakt efter en inspiratör/föreläsare till din planerade konferens?
Kontakta mig om du är ute efter en inspirationsföreläsare med många års erfarenhet.

dana simovic

Inspirationsföreläsare till företag

Är du på jakt efter en inspiratör/föreläsare till din planerade konferens?
Behöver du någon som höjer energinivån på ditt event?
Någon som få er att skratta och må bra tillsammans, som bjuder på aha-upplevelser och väcker tankar och idéer?
I vårt omfattande kontaktnät så har vi några av världens främsta inspiratörer, som har inspirerat och entusiasmerat tusentals människor världen över. Som också har väckt tusentals, kanske hundratusentals, tankar och idéer som tagit form och fått luft under vingarna.

  • Inspiratörsföreläsare, som har öppnat människors ögon för ditintills oanade möjligheter att nå sina mål och förverkliga sina vildaste drömmar.
    Du kan boka mig till dina event redan idag!

Följ mig:

Inspirationsföreläsare i Sverige


Inspirationsföreläsare motivation

Det varierar givetvis från person till till person. Men vi kan se gemensamt mönster hos många av de mest inspirerande människor som vi känner. Antingen så har de ett mål som de vill uppnå eller drömmar om som de vill förverkliga. Eller bådadera.
När de har uppnått sina mål och förverkligat sina drömmar – eller i alla fall är på väg att förverkliga dem – så vill de dela med sig av sina erfarenheter och ge andra samma chans att nå sina mål och drömmar.
Kanske så är det just det som inspirerar dem att ställa sig på en scen och dela med sig av tankar, idéer och drömmar.

Läs min nya bok!


”Min visionära resa från Sverige till Uganda” ute nu

Min visionära resa från Sverige till Uganda. Dana beskrivs med ett ord: DJÄRV. Utan några resurser och enbart en STOR VISION för Uganda skapade hon någonting av ingenting för staden Kampala. Danas unika visionära resa startade på en landsbuss i Uganda när en medresenär slängde ut en tom vattenflaska genom fönstret.

I sin bok Dana ”Min visionära resa från Sverige till Uganda – Don`t Think, Just do it!” delar hon med sig av syftet med berättande som en möjlighet till mänsklig kontakt. Hon inkluderar sina egna framgångsrika principer för förstagångs-entreprenörer och andra intresserade av företagande. Developing A New Africa (DANA) är en barn- och ungdomsledd organisation som främjar hälso- och miljöutbildning i Kampalas skolor. DANA`s mål är att förändra samhället för att nå en förbättrad levnadsstandard genom hälsoinitiativ.

Inspirationsföreläsare i Sverige


Vill du boka en inspirationsföreläsare?

I vårt omfattande kontaktnät så har vi en rad härliga, trevliga och kompetenta eldsjälar och visionärer. Det slags inspiratörer som med sin personlighet och sina ofta banbrytande idéer har bidragit till ett enormt flöde av positiv energi som inspirerat tusentals människor att försöka förverkliga sina drömmar.
De är ledare, nytänkare och inspiratörer. – Eldsjälar och visionärer, om man så vill – samt de levererar lite roligare föreläsningar. Samtidigt så för de med sig förändring i form av nytänkande, arbetsglädje, teamkänsla, kommunikation, delade drömmar om frihet och oberoende.

  • Drömmar och mål som kan förverkligas.
    Kontakt oss om du planerar egna event i Sverige och behöver hjälp att engagera de rätta inspiratörerna till just ditt event. Kontakta mig så kan jag bli din inspirationsföreläsare!

Letar du efter en inspirationsföreläsare?

Skicka bara ett meddelande till mig!