föreläsare

Lyssna på mina ljudböcker

Min visionära resa från Sverige till Uganda. Dana beskrivs med ett ord: DJÄRV. Utan några resurser och enbart en STOR VISION för Uganda skapade hon någonting av ingenting för staden Kampala. Danas unika visionära resa startade på en landsbuss i Uganda när en medresenär slängde ut en tom vattenflaska genom fönstret.


Lyssna på ljudböcker

Att lyssna på en ljudbok är det perfekta sättet att njuta av dina favoritböcker när du är på språng, utan att behöva fysiska kopior. Med så många nya format och enheter som kommer ut nuförtiden – som e-böcker till exempel – kan du till och med lyssna medan du går omkring!

Populäraste ljudbokstjänsterna just nu

Med den här appen kan du enkelt ta med dig dina favoritböcker och podcasts. Gränssnittet är användarvänligt så det har aldrig varit enklare att njuta av innehållet på en elektronisk enhet!

Det bästa sättet att njuta av en bra bok med familjen är att använda den här appen. Med den kan ni lyssna och diskutera berättelsen när som helst!

Nextory är en populär svensk tjänst som har ljudböcker för ditt lyssningsnöje. Det är enkelt att registrera sig och det finns inga åtaganden, så du kan njuta av Nextory 14 dagar gratis!

Lyssna på ett brett utbud av ljudböcker på Bookbeat gratis. Du kan lyssna på över 300 000 titlar utan att det behövs någon prenumeration!

Det finns ett nytt sätt att lyssna gratis: Bokus Play. Denna tjänst har över 50 000 ljudböcker och det finns ingen prenumerationsperiod så du kan njuta av dem så mycket som möjligt!

Audible är den största utgivaren av engelska ljudböcker. De har över 150 000 titlar och du kan lyssna gratis på Audible i 30 dagar!

Ljudböcker gratis med ljudböcker.com

Med tillkomsten av strömmande ljud är det nu enklare än någonsin att lyssna och ta med sig sina favoritböcker vart livet än tar dig! Sajten ljudböcker.com hamstrar Sveriges största ljudbokstjänster så att användarna kan hitta sin perfekta match. Du kan ta del av dessa fantastiska erbjudanden på ljudböcker på deras hemsida idag – gratis!

Ljudböcker har blivit en populär form av underhållning de senaste åren. Det breda utbudet leder till ett ständigt ökande urval för lyssnarna, vilket är goda nyheter om du är angelägen om att ta reda på vilken typ av berättelse som kan passa din smak!

Ljudböcker är ett utmärkt sätt att njuta av böcker på din egen tid. Oavsett om du behöver något nytt och annorlunda eller bara vill ha lite lugn och ro finns det ingen brist på alternativ!

dana simovic

”Min visionära resa från Sverige till Uganda” ute nu

Min visionära resa från Sverige till Uganda. Dana beskrivs med ett ord: DJÄRV. Utan några resurser och enbart en STOR VISION för Uganda skapade hon någonting av ingenting för staden Kampala. Danas unika visionära resa startade på en landsbuss i Uganda när en medresenär slängde ut en tom vattenflaska genom fönstret.

I sin bok Dana ”Min visionära resa från Sverige till Uganda – Don`t Think, Just do it!” delar hon med sig av syftet med berättande som en möjlighet till mänsklig kontakt. Hon inkluderar sina egna framgångsrika principer för förstagångs-entreprenörer och andra intresserade av företagande. Developing A New Africa (DANA) är en barn- och ungdomsledd organisation som främjar hälso- och miljöutbildning i Kampalas skolor. DANA`s mål är att förändra samhället för att nå en förbättrad levnadsstandard genom hälsoinitiativ.

Letar du efter en föreläsare?

Skicka bara ett meddelande till mig!