Börja din resa med

Dana & Bli Inspirerad.

Föreläsare Åkersberga

Behöver ditt företag i Åkersberga föreläsare? Jag talar både för organistationer och företag om passion, hälsa, framgångsrika principer för förstagångs-entreprenörer och mycket mer.

Som föreläsare bjuder jag på mig själv och skapar en inspirerande atmosfär. Föreläsningarna ges fysiskt på plats för en mer personlig föreläsning. Kontakta mig om du behöver en föreläsare både i Åkersberga samt nationellt.

Föreläsare i Åkersberga

Dana har varit med på…

föreläsare i Åkersberga

Om Dana

Jag är grundare och projektledare för Developing A new Africa (DANA) har inneburit ett stort antal resor till Uganda sedan 2010.

Vårt mål är att förändra samhället för att nå en förbättrad levnadsstandard genom hälsoinitiativ.

Böcker av Dana

I sin bok Dana ”Min visionära resa från Sverige till Uganda – Dont Think, Just do it!” delar hon med sig av syftet med berättande som en möjlighet till mänsklig kontakt.

Hon inkluderar sina egna framgångsrika principer för förstagångs-entreprenörer och andra intresserade av företagande. Developing A New Africa (DANA) är en barn- och ungdomsledd organisation som främjar hälso- och miljöutbildning i Kampalas skolor.

my visionary journey from sweden to uganda

Lyssna på Min visionära resa från Sverige till Uganda här!

HÄMTA BOKEN NU I LJUDBOKSFORMAT

my visionary journey from sweden to uganda

Läs Min visionära resa från Sverige till Uganda här!

HÄMTA BOKEN NU I E-BOKSFORMAT

Engagerande föreläsare Åkersberga

Jag är en inspirerande, engagerande talare med en inspirerande atmosfär. Föreläsningarna ges fysiskt på plats för en mer personlig föreläsning – jag har allt du behöver! Ta kontakt med mig om ni vill reservera mina föreläsningar både Åkersberga och nationellt.