Börja din resa med

Dana & Bli Inspirerad.

Föreläsare Nynäshamn

Behöver ditt företag i Nynäshamn föreläsare? Jag talar både för organistationer och företag om passion, hälsa, framgångsrika principer för förstagångs-entreprenörer och mycket mer.

Som föreläsare bjuder jag på mig själv och skapar en inspirerande atmosfär. Föreläsningarna ges fysiskt på plats för en mer personlig föreläsning. Kontakta mig om du behöver en föreläsare både i Nynäshamn samt nationellt.

Föreläsare i Nynäshamn

Dana har varit med på…

föreläsare i Nynäshamn

Om Dana

Jag är grundare och projektledare för Developing A new Africa (DANA) har inneburit ett stort antal resor till Uganda sedan 2010.

Vårt mål är att förändra samhället för att nå en förbättrad levnadsstandard genom hälsoinitiativ.

Böcker av Dana Simovic

I sin bok Dana ”Min visionära resa från Sverige till Uganda – Dont Think, Just do it!” delar hon med sig av syftet med berättande som en möjlighet till mänsklig kontakt.

Hon inkluderar sina egna framgångsrika principer för förstagångs-entreprenörer och andra intresserade av företagande. Developing A New Africa (DANA) är en barn- och ungdomsledd organisation som främjar hälso- och miljöutbildning i Kampalas skolor.

my visionary journey from sweden to uganda

Lyssna på Min visionära resa från Sverige till Uganda här!

HÄMTA BOKEN NU I LJUDBOKSFORMAT

my visionary journey from sweden to uganda

Läs Min visionära resa från Sverige till Uganda här!

HÄMTA BOKEN NU I E-BOKSFORMAT

Inspirerande föreläsare Nynäshamn

Jag är en inspirerande, engagerande föreläsare med en dynamisk atmosfär. Föreläsningarna ges fysiskt på plats för en mer privat föreläsning – jag har det du behöver! Ta kontakt med mig om du vill boka mina föreläsningar både Nynäshamn och nationellt.